Menu
Join our feeds to automatically receive the latest headlines, news, and information formatted for your club's website or news reader.

Latest posts

WhatsApp në prag të zhdukjes përgjithmonë në MB

WhatsApp në prag të zhdukjes përgjithmonë në MB

WhatsApp në prag të zhdukjes përgjithmonë në MB Lajm i keq për përdoruesit e WhatsApp – aplikacioni mund të jetë gati të zhduket në Mbretërinë e Bashkuar falë një mosmarrëveshjeje midis aplikacionit dhe qeverisë. Projektligji i qeverisë për sigurinë në internet do t’i japë Ofcom fuqinë për të vendosur kërkesa që rrjetet sociale të përdorin…